100 dagen terugstuur garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Sinds 2007 (het jaar waarin Donsdeken.be gestart is) hebben wij gelukkig bijzonder weinig opmerkingen gekregen over de door ons geleverde donsdekens.

We hebben met bijna alle Duitse en Oostenrijkse ateliers samengewerkt. Daar waar we de beste ervaringen mee hebben, die ateliers vertegenwoordigen wij nog steeds in België. Dat wil niet zeggen dat de andere ateliers niet goed zijn natuurlijk. Maar bij onze merken vinden we het net iets mooier, vinden we de prijs iets beter of is levertijd en service net iets beter geregeld.

Mocht u toch niet tevreden zijn over uw donsdeken, dan lossen wij dat uiteraard naar behoren op! De wettelijk verplichte periode voor het mogen terugzenden of inruilen van een donsdeken is 7 dagen na bezorging. Wij maken daar graag 100 dagen van. U heeft dus alle tijd om tot de conclusie te komen of uw donsdeken u bevalt! Voor hoofdkussens geldt een periode van 14 dagen.

Vrouw met laptop Een dekbed van donsdeken.be, dat is 100% tevredenheid!

Gelukkig waarderen onze klanten dat, getuige het gemiddelde rapportcijfer 9,7 dat wij door u toebedeeld hebben gekregen.

We hebben in de zomer van 2017 ook een tevredenheidsonderzoek laten doen. De vraag aan onze klanten was: wat vindt u eigenlijk van ons? Het antwoord viel gelukkig niet tegen: wij zijn geliefd om onze service en aandacht. Leest u hier wat onze klanten het meest waarderen aan ons.