Banner voor Dickenbergh collectie

Dickenbergh Collectie

Alleen het beste is goed genoeg als het om uw nachtrust gaat. Daarom vult Dickenbergh haar donsdekens uitsluitend met 90% of 100% dons. Hoogwaardige materialen en traditioneel vakmanschap staan garant voor een brede collectie met daarin de heerlijkste donsdekens. Dickenbergh, dat is passie voor dons! Lees hier meer over Dickenbergh.

Dickenbergh, luxe wordt betaalbaar

Het atelier van Dickenbergh in het Duitse Neckardal (Aglasterhausen, Baden-Württemberg) heeft een duidelijk motto: luxe bereikbaar maken. Het succesverhaal van Dickenbergh begint in 2013 in Aglasterhausen. In korte tijd heeft het atelier een goede reputatie opgebouwd. Een selectie van de beste tijken van Duitse makelij en de beste soorten dons ligt aan de basis van de collectie. Vakmanschap en oog voor detail zorgen voor de finishing touch.

Nr 1 in Europa

Traditioneel vervaardigd in eigen atelier en verkrijgbaar in Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Deze collectie wordt met veel liefde gemaakt, en dat voelt u. Dickenbergh staat niet alleen garant voor kwaliteit, maar ook voor een vriendelijk geprijsde collectie.

Dekbed maken
Atelier Dickenbergh

Collectie

Wij voeren de vijf basismodellen van Dickenbergh: de Westfalen, de Niedersachsen, de Mecklenburg, de Holstein en de Emsland.

Dickenbergh Westfalen

De Westfalen heeft een 90% ganzendons en een Nm 100 tijk. Dit dekbed is al jaren een bestseller in de collectie!

Dickenbergh Niedersachsen

Met een 90% ganzendons en een tijk van Nm 135 is dit dekbed het voorbeeld voor een typisch Duits dekbed. Luxe, maar zonder opsmuk.

Dickenbergh Mecklenburg

De Mecklenburg heeft een 100% ganzendons als vulling. Gevat in een mooie tijk (Nm 150). Dit dekbed is het meest populaire dekbed in de Dickenbergh collectie.

Dickenbergh Holstein

Een heerlijke Pommerse dons in een prachtige Duitse edelbatist. Dit neigt toch wel ernstig naar verwennerij…

Dickenbergh Emsland

De Emsland met haar vulkracht en deze tijk: nu nog een mooie overtrek en u weet weer wat slapen betekent!