Banner voor de Kauffmann collectie

Kauffmann Collectie

In Bad Bentheim vinden we het atelier van Kauffmann. Kauffmann is wereldwijd het bekendste merk van donzen dekbedden. Eeuwenoude bedrijven werden hiervoor in 2017 verenigd door de fusie van Sanders, opgericht in 1885, en het oorspronkelijke bedrijf Kauffmann, actief sinds 1823. Lees hier meer over Kauffmann.

Kauffmann, Oostenrijks trots sinds 1896

Aan de Bodensee naast een natuurlijke bron, vinden we het atelier van Kauffmann. Sinds 1896 staat het atelier garant voor luxe slaapcomfort. Dat voelt u aan de tijk, dat merkt u aan de lichtheid van de donsdekens en dat ziet u aan de manier waarop de donsdekens afgewerkt zijn. Liefde en zorg voor het product tot in de kleinste details, dat is waar Kauffmann voor staat!

Het atelier Kauffmann
Atelier Kauffmann, Hörbranz

Historie

Tot 2007 was Bettfedernfabrik Kauffmann een familiebedrijf in de Oostenrijkse regio Bregenz. In 2007 werd de onderneming overgenomen door Dr. Erhard F. Grossnigg, om vervolgens een opmars te maken in het luxesegment.

Japan, Rusland, Korea, China

Tegenwoordig is Kauffmann nog maar voor 30% afhankelijk van de Europese markt. Opkomende economieën als Japan, Korea, China en Rusland zijn in toenemende mate verantwoordelijk voor de groeiende omzet.

Collectie

Wij verkopen vier modellen van Kauffmann: de Elegance 700, de Bavaria, de Premium 750 en de Prinzessin 800. Allemaal prachtig afgewerkt, want nadruk op detail is het handelsmerk van Kauffmann!

Kauffmann Elegance 700

Witte ganzendons, 100%, gevat in een Mako batist tijk. Al jaren een best-seller, en terecht.

Kauffmann Premium 750

Een vulkracht van 185 (mm/30gr) in een Mako batist van Nm 200. Kauffmann noemt deze serie ”Premium”, maar wij vinden het SuperdeLuxe.

Kauffmann Prinzessin 800

De Prinzessin met haar luxe tijk en pure witte ganzendons staat garant voor een nieuwe slaapdimensie. Vederlicht comfort, voor buitengewoon slaapplezier.