Over Donsdeken.be

Sinds onze start in 2007 verkopen wij ieder jaar weer méér donsdekens van gerenommeerde ateliers. Het geheim van ons succes? Goed contact met de producenten, kennis van de klant, ruime keuze en advies op maat!

Rien en Niels

Ruime keuze en betrouwbaar advies

Donsdeken.be voert in België een groot assortiment hoogwaardige donsdekens. Wij doen ons best om u op een aangename manier van een goed advies te voorzien. Heeft u vragen over onze producten of dienstverlening? Bel of mail ons, wij beantwoorden direct al uw vragen!

Waarom Donsdeken.be?

 • Uitsluitend A-Kwaliteit

  Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Hier worden al onze leveranciers op geselecteerd.

 • 100% tevreden garantie

  Wij streven naar 100% tevredenheid bij al onze klanten. Mocht u niet tevreden zijn met onze producten of dienstverlening, dan nemen wij zonder vragen direct het product terug.

 • Geschillencommissie BeCommerce

  Wij zijn lid van BeCommerce, het keurmerk voor Belgische webwinkels.

 • Geen verzendkosten

  Wij berekenen geen verzendkosten voor de door u bestelde producten.

 • Accurate klantenservice

  Heeft u een vraag, opmerking of klacht? Wij reageren direct!

 • 5 jaar garantie

  Op al onze donsdekens krijgt u standaard 5 jaar garantie.

Bezoek ons

Wellicht wat ver voor onze Belgische klanten, maar toch! U bent bij ons in Leiden welkom op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Maakt u een afspraak of belt u even als u ons wilt bezoeken? Ook in het weekend kunt u ons (op afspraak) bezoeken.

De Leidse zaterdagmarkt is naar onze mening de leukste weekmarkt in de buurt, dus u heeft meerdere goede redenen om ons te bezoeken!

Zaterdagmarkt Leiden