Unizo en Becom Trustmark gecertificeerd

Voor de fijnste donsdekens en een goede dienstverlening staan wij graag in. UNIZO en Becom Trustmark hebben ons gecertificeerd en wij houden ons graag aan de kwaliteitseisen en gedragscode van deze organisaties!

Unizo en Becom Trustmark labels

Wij zijn trots op het Unizo-‘e-commerce’-label

Een site met het UNIZO-‘e-commerce’-label bevat correcte en volledige informatie over het bedrijf en de ondernemer achter de site. Ook de prijzen van de goederen of diensten, eventuele bijkomende leveringskosten, betalingsmogelijkheden en -voorwaarden en annulatiekosten staan ondubbelzinnig vermeld op de site. Bij online-bestellingen of aankopen ontvangt de koper bovendien een bevestiging van zijn order met daarin alle gegevens van de transactie ter controle. Online-betalingen moeten gebeuren via een erkende payment service provider.

Wij zijn trots op het Becom Trustmark label

Naast het UNIZO label hanteren wij sinds 2014 ook het Becomm. Daarmee houden wij ons aan nog strengere regels die heel gericht zijn op het kopen op afstand via internet en catalogus. Wij respecteren de Gedragscode van het Becom Trustmark Kwaliteitslabel.

De Code bevat regels over privacy, kopen op afstand en telemarketing. Deze regels bieden u als consument een optimale bescherming.

De bedrijven die het Becom Trustmark Label dragen, houden zich aan nog strengere regels die heel gericht zijn op het kopen op afstand via internet en catalogus. Zij respecteren de Gedragscode van het Becom Trustmark Kwaliteitslabel.

Lidmaatschap Stichting Thuiswinkel

Donzendekbed.nl (onze Nederlandse winkel) is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn voor onze Hollandse klanten in overeenstemming met relevante wet- en regelgeving en de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats. Wij werden voor het eerst gecertificeerd op 1 oktober 2013.

Certificaat thuiswinkel waarborg

Klikt u hier naar ons Certificaat Thuiswinkel Waarborg.