Graser Uni Perkal

180,00382,00

SKU: ec-dbos-rm-7191-wit-1 Categorie:
  • 14 dagen tevredenheidsgarantie
  • Gratis verzending en retour
  • BeCommerce gecertificeerd

Beschrijving

De faam van Graser Bettwäsche is gebaseerd op traditioneel vakmanschap en een gedegen kennis van textiel. Handgemaakt is altijd het kenmerk geweest bij Graser en dat is het vandaag de dag nog steeds. Graser, dat is haute couture beddengoed.

Graser Bettwäsche begon in de jaren 1930 als een traditionele linnenweverij. In die tijd produceerde het atelier voornamelijk handgeborduurd wit linnen en damast dat gebruikt werd voor de broekrokken van jonge bruiden in de regio.

Perkal is een gladde stof, maar zij voelt stevig aan. Het heeft een 1-op-1 weefconstructie en wordt geweven met iets grovere garens. Het drapeert niet zo soepel als satijn, maar leidt eerder een eigen leven, een beetje eigenwijs eigenlijk. Beweeg je Perkal een beetje dan hoor je het geritsel van een baljurk. De Graser Perkall Glatt is puristisch en traditioneel, ja misschien zelfs wel streng te noemen. Zeer hoogwaardig materiaal en een perfecte afwerking.

Graser beddengoed wordt iets ruimer gemaakt om een eventuele krimp na het wassen op te vangen. De overtrekken worden standaard voorzien van knoopsgaatjes aan de onderzijde en worden met witte knoopjes geleverd. Hiermee sluit u de overtrek af zodat het dekbed niet uit de overtrek kan glijden. Mocht u de voorkeur geven aan een rits, dan is dat ook mogelijk. Staat uw maat er niet tussen? Of wilt u graag een kleurtje? Graser kan aan (bijna) alle wensen voldoen; vraag ons naar de mogelijkheden!

Extra informatie

Merk

Graser

Materiaal

Perkal

Kleur

Wit

Kussensloop

Incl. kussensloop 60 x 60 (2 slopen vanaf 200 x 200 en groter)

Wasvoorschriften

Wasbaar op 60 graden