Robert Arthur Stoll (RASTA-form) Collectie

Robert Arthur Stoll startte in 1926 zijn levenswerk, Rob. Arthur Stoll GmbH Bettfedern- u. Daunenfabrik. Vanaf de allereerste dag richtte het bedrijf zich op de betere vakspecialisten in de regio om haar producten aan te prijzen. En dat product was de beste dons die voorhanden was in Sachsen. Voor de premium markt heeft Robert Arthur Stoll de RASTA-form collectie ontworpen.

Wilt u een Robert Arthur Stoll donsdeken uitkiezen op basis van warmteklasse, prijs, maat of andere criteria? Bezoek dan de vergelijkingspagina voor Robert Arthur Stoll.

Stoll RASTA-form de Luxe

Vulling:
100% witte Mazurische ganzendons
Vulkracht:
180 (mm/30gr)
Tijk:
Fijne witte Mako-batist met atelierrand, 100% katoen, Nm 150

Vanaf €239,00

Stoll RASTA-form Excellent

Vulling:
100% witte Siberische ganzendons
Vulkracht:
185 (mm/30gr)
Tijk:
Superfijne Premium donsbatist, Gebroken wit, 100% katoen, Nm 250

Vanaf €279,00

Stoll RASTA-form Exquisit

Vulling:
100% witte Beierse ganzendons
Vulkracht:
205 (mm/30gr)
Tijk:
Superfijne Premium donsbatist, Gebroken wit, 100% katoen, Nm 250

Vanaf €329,00

Robert Arthur Stoll, dromen uit Beieren

Robert Arthur Stoll startte in 1926 zijn levenswerk, Rob. Arthur Stoll GmbH Bettfedern- u. Daunenfabrik. Vanaf de allereerste dag richtte het bedrijf zich op de betere vakspecialisten in de regio om haar producten aan te prijzen. En dat product dat was het beste dons dat voorhanden was in Sachsen.

rekening Stoll

Historie

In de jaren vijftig verhuisde Robert Arthur Stoll naar Aschaffenburg in Beieren, waar het atelier tot volle wasdom zou komen. Naast dons leveren ging het atelier vanaf nu ook donsdekens vervaardigen. De trouwe klantenkring in Sachsen werd langzaamaan uitgebreid met Beierse vakleveranciers en uiteindelijk leverde Stoll aan de bekendste speciaalzaken.

3e Generatie

De kleinkinderen van Robert Stoll, Michael Stoll en Robert Steigerwald, handhaven de filosofie van de grondlegger: streven naar het meest hoogwaardige product in het hoogste segment. Derhalve geen grote productie, maar wel een prachtige collectie en een hoge servicegraad.

RASTA-form Collectie

We zijn er trots op dat wij de RASTA-form collectie van Stoll in Nederland mogen voeren. RASTA staat voor Robert Arthur Stoll Atelier, dat begrijpt u natuurlijk. Ieder donsdeken is in 5 warmteklassen beschikbaar. Hier kunnen we met recht over een ruime keuze spreken. De tijken zijn van Duitse makelij en alle donsdekens zijn afgewerkt met een elegante atelierrand.

Stoll RASTA-form de Luxe

Een Duitse Nm 150 tijk, 100% dons met een vulkracht van 180. Beter wordt het niet, zou u denken (maar dan vergist u zich).

Stoll RASTA-form Excellent

Heeft u wel eens een Duitse batist Nm 250 gevoeld? Dan weet u wat het betekent als we een stof zacht en soepel noemen. Vul deze tijk met 100% dons en u zult slapen in weelde.

Stoll RASTA-form Exquisit

Van de mensen in Beieren kun je zeggen wat je wilt, maar bescheiden zijn ze nooit geweest. Gevoel voor kwaliteit kan ze ook niet ontzegd worden. Het mooiste dekbed noemen ze bij Stoll ‘Exquisit’. Dat zegt iets over hun bescheidenheid en iets over de kwaliteit van het dekbed. Met dat laatste kunt u uw voordeel doen.