Een warm huwelijksgeschenk

Het uitkiezen van een cadeau voor een bruiloft kan tot slapeloze nachten leiden. Zeker als het bruidspaar u erg na aan het hart ligt en u een onvergetelijke indruk wilt maken met een geschenk dat het bruidspaar zich lang zal heugen. Wij willen u bij deze een suggestie doen die zowel bijdraagt aan uw nachtrust alsook aan het nachtelijk geluk van de pasgetrouwden. Wat te denken van een fijn donsdeken? Of, beter nog, een eiderdonsdeken?

Getrouwd stel

Voor jaren plezier

Ganzendonzen donsdekens behoren op zich al tot de luxe categorie van warmhouders, maar de echte connaisseur verkiest toch het eiderdonzen dekbed. Slapen onder eiderdons is te vergelijken met het slapen in een gewichtloze wolk voor de open haard. Niet dat u dat al eens gedaan heeft maar u kunt zich er iets bij voorstellen.

Natuurlijk, er hangt een serieus prijskaartje aan een eiderdonzen dekbed. Maar het is een uitgave die u veel plezier brengt. Niet alleen omdat u iets moois schenkt, maar net zo zeer omdat het bruidspaar een cadeau krijgt waar zij vele jaren plezier van zullen hebben.


Kauffmann Koenigin der Nacht

Een handgemaakt eider donzen dekbed van Kauffmann

Voor als u wat bijzonders zoekt

Dit Kauffmann donsdeken is het perfecte huwelijksgeschenk als u iets in de buitencategorie zoekt. Het eiderdons is van de allerhoogste kwaliteit en de tijk is heerlijk soepel. Ieder donsdeken ondergaat een kwaliteitscontrole waarbij de kleinste oneffenheden met de hand worden bijgewerkt. Wie wil er nu niet een geschenk dat de herinnering aan de huwelijksdag iedere nacht levend houdt?

Naast dat het eiderdons zo exclusief en fijn is, gaat het ook nog eens een half mensenleven mee. De beste kwaliteit eiderdons tot wel 40 jaar, wat de hoge prijs van een eiderdons dekbed wellicht toch in een ander perspectief zet. Je hebt ‘al’ een Kauffmann tweepersoons eiderdons dekbed voor 2490 euro. Niet niks, zeker, maar een onvergetelijk huwelijksgeschenk.

Als we het over luxe bruidscadeaus hebben, dan mag het eiderdons dekbed zeker niet op het lijstje ontbreken. Onze hele eiderdons-collectie ziet u hier.